Featured Video Play Icon

Transport & Logistics 2022 Gent, drie dagen beleven, ervaren en vieren

In september is Gent voor de eerste keer dé hotspot voor alle logistieke en transportprofessionals in de Benelux. Transport & Logistics 2022 vindt voortaan jaarlijks plaats, afwisselend in Gent en Antwerpen. Ook nieuw is de focus op Logistics & Industrial Buildings, gewijd aan de logistieke vastgoedmarkt. Een echte totaalbeleving!

Beleven

Naar goede gewoonte valt er heel wat te beleven op Transport & Logistics. Leg contacten in de paviljoenen van North Sea Port en KMOinsider. Ontdek de verschillende innovatiespelers op de Start-up Village van The Beacon en het Innovatieplatform Log!Ville. En praat met experts, sectorfederaties en onderzoekscentra in de Partner Village.

Ervaren

Ervaren hoe het voelt om met een tientonner te rijden? Dat kan dankzij de trucksimulator van VDAB. Op de “We are Champions zone” worden dan weer uw kwaliteiten als heftruckchauffeur getest. Laat u ten slotte vervoeren met de Logistic & Industrial Buildings-route en ontdek de verschillende spelers uit deze community.

Vieren

Netwerken in een ongedwongen sfeer op Transport & Logistics, dat kan! Op dinsdag reikt Transportmedia de Transport & Logistics Gazellen uit gevolgd door het Galadiner samen met Trends TOP. Op woensdag organiseren Empack en Transport & Logistics een gezamenlijke netwerkdrink voor de hele community.

  • Nieuwe locatie: Flanders Expo (Gent)
  • 13, 14 en 15 september
  • +250 exposanten
  • +55 keynotesprekers & conferenties
  • Networking & celebrating

Kom het allemaal beleven op Transport & Logistics 2022 Gent, hét topevent voor de logistieke en transportprofessionals. Registreer hieronder!

Mijn gratis ticket

Lees alles over Easyfairs NV

Easyfairs NV

video

Een recordeditie van Transport & Logistics Antwerpen 2023

Deze editie van de beurs Transport & Logistics heeft 11.000 professionele bezoekers in drie dagen ontvangen. “Dit was echt een topeditie”, zegt beursorganisator Nadine Francus. “Noteer zeker al volgende data: op 17 en 18 september 2024 meert Transport & Logistics terug aan in Flanders Expo in Gent waar we opnieuw de hele supply chain zullen […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo