Featured Video Play Icon

3 dagen lang een 360°-view op de sector op Transport & logistics Gent 2022!

De logistieke en transportsector groeit en evolueert met een ongeziene snelheid. Transport & Logistics 2022 biedt drie dagen lang een 360°-overzicht! Ontdek op 13, 14 en 15 september voor het eerst in Flanders Expo in Gent een sectorbrede stand van zaken, met bijzondere aandacht voor de voedingsindustrie, automation en logistiek vastgoed.

Uitgebreid conferentieprogramma

Meer dan vijftig vooraanstaande keynotesprekers delen hun inzichten en gaan in dialoog met de aanwezigen. Alle actuele onderwerpen, uitdagingen en vooral oplossingen komen aan bod. Een voorproefje?

Dinsdag 13/09

Van het groot havendebat met CEO’s van de haven tot inspirationele sessies van de Supply Chain Masters. De eerste beursdag afsluiten doen we traditioneel met de uitreiking van de Trends Gazellen Transport & Logistics en het Galadiner van Transportmedia. 

Woensdag 14/09

Op woensdag neemt de North Sea Port ons mee langs hun verschillende logistieke hubs en valt er dankzij de Supply Chain Masters heel wat kennis te vergaren over warehousing & Supply chain Resilience. Afsluiten doen we met een netwerkdrink samen met verpakkingsbeurs Empack.

Donderdag 15/09

We starten de laatste beursdag met de Job Day van TL Hub en samen met Atrium zoomen we dieper in op Eco-driving. Later belicht Acerta enkele trends en opportuniteiten voor een sterk HR beleid in de Transport & Logistieke sector.

  • Nieuwe locatie: Flanders Expo Gent
  • 13,14 en 15 september
  • +250 exposanten
  • +55 keynotesprekers & conferenties
  • Networking & celebrating

3 beurzen, 1 locatie

Ontmoet dankzij de co-locatie met Logistic & Industrial Buildings en Empack de volledige supply chain van verpakken, logistiek, transport en logistiek vastgoed. Registreer hieronder!

Mijn gratis ticket

Lees alles over Easyfairs NV

Easyfairs NV

video

Een recordeditie van Transport & Logistics Antwerpen 2023

Deze editie van de beurs Transport & Logistics heeft 11.000 professionele bezoekers in drie dagen ontvangen. “Dit was echt een topeditie”, zegt beursorganisator Nadine Francus. “Noteer zeker al volgende data: op 17 en 18 september 2024 meert Transport & Logistics terug aan in Flanders Expo in Gent waar we opnieuw de hele supply chain zullen […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo