Featured Video Play Icon

Demo Days 2024 was ‘weer’ een succes

De derde editie van Demo Days 2024 is succesvol afgesloten volgens organisator Gregory Olszewski. Drie dagen lang hebben 5.000 bezoekers indrukwekkende machines en bouwtrucks kunnen testen en en innovatieve technologieën ontdekt.

Voor de tweede keer trokken de trokken de Demo Days naar de Terril Saint-Antoine in Boussu. De bezoekers kregen volop de kans om meer dan 100 werkende machines en trucks in reële werkomstandigheden te testen. Een van de hoogtepunten was het uitdagende truckparcours, waar diverse pistes en hindernissen de kracht en precisie van de vrachtwagens lieten zien. Naast de grondverzetmachines en trucks waren er standen van leveranciers van uitrustingsstukken, GPS-systemen, automatische vetsmeersystemen en andere innovatieve technologieën.

Ondanks een regenachtige start op vrijdag (waarbij en deel van de testparcours voor trucks niet meer berijdbaar was) lieten de bezoekers zich niet tegenhouden. “De uitbreiding naar een driedaags evenement bleek een uitstekende keuze. Op vrijdag tekenden dan ook heel wat aankopers en technisch verantwoordelijken van grote bouwbedrijven en lokale besturen present. De eerste reacties van zowel bezoekers als exposanten waren zeer positief”, aldus Gregory Olszewski. “Met veel enthousiasme kijken wij uit naar de volgende editie van Demo Days in september 2026, waar we opnieuw een platform zullen bieden voor innovatie, demonstraties en de nieuwste trends binnen de sector.”

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo