H. Essers breidt site in Zeebrugge uit

De Limburgse logistieke dienstverlener H. Essers is bezig met de uitbreiding van zijn logistieke site in Zeebrugge. Op deze site, overgenomen van Huktra (een bedrijf dat H. Essers in maart 2018 overnam), zullen zowel onderhouds- als opslagactiviteiten in isotanks worden ontwikkeld.

“Dit project past perfect in onze one-stop-shop filosofie”, legt Bob Van Steenweghen, Marketing Manager bij H. Essers, uit. “Het laat ons toe om onze activiteiten voor de chemische industrie uit te breiden. We willen 100% compliant zijn met de regelgeving en er zijn niet genoeg terminals waar je ADR-goederen in isotanks kunt opslaan in overeenstemming met de regelgeving. Naast opslag zullen we ook containers op de juiste temperatuur kunnen brengen (met stoom of elektriciteit) voordat we ze bij de eindklant afleveren.”

Concreet zal de bebouwde oppervlakte toenemen met 2850 m2. “De betonnen plaat wordt volledig omhuld, zodat morsen naar de omgeving onmogelijk is. Alles wordt opgevangen in ondergrondse bassins, waar we metingen doen voordat het water wordt geloosd,” legt Bob Van Steenweghen uit.

De nieuwe faciliteit moet begin 2025 operationeel zijn.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo