BD Logistics neemt fietskoerier Foodsprint over

BD Logistics maakt al lang gebruik van fietskoeriers en heeft fietskoerierbedrijf Foodsprint overgenomen. De Brusselse start-up is gekend voor zijn leveringen van verse, gekoelde en diepgevroren producten. 

Foodsprint bestaat sinds 2022 en is actief in Brussel, Gent, Mechelen en Antwerpen. Deze overname beschouwt managing director van BD Logistics Kristof Gouvaerts als een logische stap: “Met de overname van CityDepot in 2020 legden we de basis voor onze duurzame stadspropositie. We hebben onze leveringen en ophalingen binnen de stad altijd met het meest optimale voertuig voor de job gedaan. Fietsleveringen deden we reeds via partnerships binnen een open ecosysteem. We hebben de afgelopen jaren heel wat expertise opgebouwd en merkten ook van klanten de nood om dit zelf te kunnen aanbieden. Met de overname van Foodsprint hebben we dus nu zelf een fietsoplossing in huis’.

De activiteiten van Foodsprint worden voortgezet onder de naam CityDepotBike. “We zullen voor élke levering en ophaling het meest geschikte vervoersmiddel kiezen om zo de meest duurzame puzzel te leggen in de stad. Ambitie is om het vervoer via de fiets ook in andere grootsteden verder uit te rollen’, aldus Gouvaerts.”
De medewerkers van Foodsprint (en oprichter Dario Vunckx zelf) hebben vandaag de overstap gemaakt naar BD Logistics.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo