Brady opent nieuw distributiecentrum in Zele

Identificatiespecialist Brady Corporation heeft zijn Europese distributiecentrum verhuisd naar de Poldergotestraat 9 in Zele. Daar zorgen VLM-systemen van Modula ervoor dat de ruimte goed benut wordt.

De Amerikaanse multinational Brady Corporation is al sinds 1967 in België met ontwikkeling, productie en distributie van identificatielabels en veiligheidssignalisatie. Het distributiecentrum dat Brady tot voor kort huurde in de Lindestraat 7 in Zele had haar limieten bereikt. “We hielden daar 27.960 productreferenties beschikbaar op 12.175 vierkante meter grondoppervlakte, en hadden onze mogelijkheden voor capaciteitsuitbreiding uitgeput,” zegt Guy Van Veerdegem, Operations Director EMEA en Site Leader Zele bij Brady.

In samenwerking met Vanas Engineering installeerde Brady 10 VLM-systemen van Modula. “De 13 meter hoge VLM-systemen bieden samen 4.475 vierkante meter efficiënte, verticale opslagcapaciteit op slechts 183 vierkante meter grondoppervlak,” aldus Van Veerdegem. “Daarnaast verdubbelden we bijna de hoogte van onze rekkenopslag, om 85% meer palletplaatsen te realiseren. Door te automatiseren en in de hoogte te werken, creëerden we meer opslagcapaciteit en meer efficiëntie op 2000 vierkante meter minder grondoppervlakte.”

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo