Sortimo

Inrichting van bedrijfswagens, belettering van bestelwagens, plaatsen van dakdragers, …

Commerciële organisatie

Workshop met fleet-verantwoordelijke

Samen met de fleet-verantwoordelijke en team leaders van de verschillende technische afdelingen bepalen we tijdens een interactieve workshop de meest kost-efficiënte inrichting van uw wagenpark. Onze ervaring voor het optimaliseren van de inrichting en onze lichte materialen dragen bij tot een goede TCO.

In heel het land

De maatschappelijke zetel van Sortimo Belux is gevestigd in centraal België, te Vilvoorde. Naast de kantoren is er een showroom (op afspraak) en een volledig uitgeruste werkplaats om een correcte ombouw te garanderen.

Ook in Waregem, Tessenderlo en Kontich hebben wij eigen inbouwstations. In Wallonië werken we met erkende inbouwpartners in alle provincies. Zo is er steeds een service partner bij u in de buurt.

Voertuiginrichtingen, dakdragers, signalisatie, belettering, elektrische installaties, glasrastelen, vloer-en zijwandbekleding,… kortom alles wat u nodig heeft in en rond een bestelwagen om er uw mobiele werkplaats van te maken. Voor elk type voertuig en voor elke branche.

Nieuwigheden

  • sContainer: de mobiele werfcontainer op basis van een europallet.
  • ProClick: gereedschapsriem en gereedschapstassen

mySortimo.be

Het online platform voor meer dan bedrijfswageninrichting alleen.

Met een mySortimo account kunt u:

  • Online een 3D configuratie maken van uw gewenste SR5 bedrijfswageninrichting. Indien gewenst, komen wij vrijblijvend ter plaatse met een demo-inrichting om dan samen met u een configuratie op maat uit te werken. Of u kan ook via telefoon bijgestaan worden door onze Customer Service Center.
  • Profiteren van onze maandelijkse Hotdeals met extra online kortingen.
  • Uw wagenpark online beheren en uw historiek raadplagen.
  • Genieten van onze mySortimo Services. Met de mySortimo Services profiteert u van een allround service die veel verder gaat dan bedrijfswageninrichting alleen. Gepersonaliseerde labels, schuiminleg op maat, voertuigbelettering, het kan allemaal op mySortimo.be.
  • mySortimo.be/labels: Maak zelf uw gepersonaliseerde etiketten/labels voor meer orde in uw SR5 bedrijfswageninrichting.
  • mySortimo.be/inlay: Schuimrubber inleggen op maat gemaakt voor u en per stuk verkrijgbaar aan een aantrekkelijke prijs.
  • mySortimo.be/graphic: Kies een ontwerpsjabloon, upload uw logo, voer uw contactgegevens in en uw individuele belettering is klaar.

Managing Director
Raoul Laue

Managing Director
Arn Vervloet

Business Development Manager
Nick Van Dessel
Tél : 02 355 03 70
info@sortimo.be

Key Account Manager
Tibo Wynen

news

meer

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo