Sortimo: zoveel meer dan bedrijfswageninrichting [Advertorial]

One-Stop-Shop en leveringspunt nieuwe voertuigen

Sortimo is bekend als de onbetwiste marktleider in bedrijfswageninrichting maar u kan er ook een breed scala aan diensten vinden. Zo kan u er ook dakdragers en signalisatie laten plaatsen, uw voertuig laten beletteren, omvormers laten installeren,… En u kan er uw nieuwe bestelwagen volledig ingericht af fabriek ophalen, want Sortimo is erkend als leveringspunt voor alle merken.

Gewichtsbesparing en stevigheid zijn van oudsher de sleutelwoorden bij Sortimo. Dat is ook zo voor de nieuwe aluminium bedrijfswageninrichting SR5, die gewichtsefficiëntie koppelt aan robuustheid. De SR5 is één van de lichtste bedrijfswageninrichtingen op de markt, waardoor het laadvermogen wordt verhoogd. Dat is niet enkel voor elektrische maar ook voor andere bestelwagens een pluspunt. Ondanks zijn lichte gewicht is de SR5 toch buitengewoon robuust, met een laadcapaciteit tot 90 kg per schuiflade. Het slimme ontwerp van de SR5 maakt bovendien een maximale benutting van de laadruimte mogelijk.

Met de FlexRack 2.0 heeft Sortimo een efficiënt legbordensysteem voor pakketdiensten. Dankzij de opklapbare legborden is er ruimte voor grote voorwerpen met een maximale flexibiliteit, omdat de legborden kunnen worden aangepast aan verschillende breedtes en dieptes, afhankelijk van de wensen van de klant.

Aanvullende producten zoals de ProClick gereedschapstassen zijn handig omdat de werkmaterialen direct op het lichaam kunnen worden gedragen. Het ProClick systeem bestaat uit een ProClick gereedschapsriem, ProClick gereedschapstassen en een ProClick houder. Zeker bij werken op hoogte op de ladder of op een stelling is dit een echte verademing. Alles wat bij het werk nodig is, is met één beweging makkelijk te pakken uit de ProClick gereedschapstassen die aan de ProClick gereedschapsriem zijn bevestigd. En uiteraard zijn de ProClick tassen compatibel met de Sortimo bedrijfswageninrichtingen.

Met de sContainer heeft u een mobiel depot op de plaats waar u aan het werk bent. De sContainer is niet groter dan een europallet en daardoor is deze servicecontainer handig en veilig om uw gereedschap op te bergen op een werf.

Als erkend leveringspunt voor diverse automerken kan u uw bestelwagen rechtstreeks bij Sortimo laten afleveren, zodat u uw volledig ingerichte en gekeurde bestelwagen direct kan ophalen.


Sortimo opent nieuwe One-Stop-Shop in Eke
Sortimo heeft een nieuw station geopend op de Begoniastraat 6B in Eke. Sortimo West is vlot bereikbaar vanaf de ‘Nieuwe Steenweg’ en beschikt over uitgebreide en beveiligde parkeermogelijkheden met plaats voor 120 bestelwagens, heel handig voor grote vloten. Verder zijn er nog stations in Kontich, Tessenderlo en Vilvoorde, erkende partners in Wallonië en mobiele ploegen om een goede service in heel België te garanderen.Sortimo Belux
+32 (0)2 355 03 70
www.mySortimo.be

Hoofdzetel in Vilvoorde en eigen stations in Kontich, Tessenderlo en Eke.
Mobiele ploegen over heel België.
Erkende partner in Wallonië.
Samenwerking met CEVA Logistics


https://www.mysortimo.be/nl_BE/

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo