[Advertorial] Ontwerp zelf uw voertuigstickers met mySortimo

De mySortimo voertuigbelettering is de ideale en goedkope reclame voor u en uw bedrijf. Niet alleen biedt uw voertuig een zeer groot ontwerpoppervlak, het is ook mobiel, wat betekent dat uw reclame gezien kan worden waar u ook bent. U kunt meer potentiële klanten bereiken op verschillende plaatsen.

De Sortimo-dakdrager kan ook perfect worden voorzien van bijvoorbeeld uw logo of telefoonnummer, zodat de belangrijkste informatie ook zichtbaar is wanneer een andere auto voor uw voertuig geparkeerd staat.

mySortimo graphics is de snelste en eenvoudigste manier voor gepersonaliseerde voertuigbelettering. Maak van uw bedrijfswagen de ideale reclamedrager door deze zelf te ontwerpen met onze configurator. U kunt kiezen uit een groot aantal sjablonen of uw eigen stickers ontwerpen.

Alles uit één hand

Geniet van de complete Sortimo service. Bespaar tijd en ga op weg naar uw volgende klus met uw eigen gepersonaliseerde voertuig.

Efficiënte marketing

Laat een indruk na en zorg dat u opvalt. Een professionele aanwezigheid stelt u in staat om elke dag potentiële klanten te bereiken en uw omzet te verhogen.

Professioneel ontworpen sjablonen

Gevarieerde sjablonen maken een eenvoudige start mogelijk. U kunt aantrekkelijke ontwerpen genereren – zelfs zonder enige grafische kennis.

Volledige kostencontrole

U hebt altijd de prijs in het oog tijdens het genereren en u bepaalt zelf de omvang van de stickers die u wilt.

Uw Sortimo Team helpt u met plezier! Neem vrijblijvend contact op via:

0800 857 59

info@sortimo.be

 

Klik hier om uw eigen voertuigstickers vorm te geven! 

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo