DKV Mobility biedt ruim 666.000 elektrische laadpunten [Advertorial]

DKV Mobility biedt nu toegang tot meer dan 666.000 elektrische laadpunten en daarmee tot één van Europa’s grootste netwerken voor elektrisch laden. In juni 2023 passeerde DKV Mobility de mijlpaal van 500.000 laadpunten, met daarna elke maand gemiddeld zo’n 20.000 nieuwe aansluitingen erbij. Hiermee geeft DKV Mobility consequent gevolg aan zijn prioriteit om zijn Europees netwerk van acceptatiepunten met optimale laadmogelijkheden gestaag uit te breiden. In België, en bij uitbreiding langs de voornaamste Europese verkeersroutes, is er een acceptatie bij 99% van de laadpunten. Tot slot hebben klanten van DKV Mobility nu ook toegang tot ruim 10.000 Tesla Superchargers en het internationale eTruck Charge netwerk van Milence.

”De uitbreiding van ons laadnetwerk gaat met grote stappen. Voor ons is dit een beslissende factor voor toekomstig succes van e-mobility en het aanjagen van de energietransitie in zakelijke mobiliteit en wegtransport,” zegt Bas Bullen, Head of eMobility, van DKV Mobility. “We bieden onze klanten volledige ondersteuning op alle gebieden van de elektrificatie, of het nu gaat om aanpassingen van de autoregeling of een upgrade van de stroomvoorziening voor een snellader voor eTrucks. DKV Mobility heeft de specialisten in huis die alle zorgen uit handen nemen waardoor ook die service volledig aansluit bij ons motto “You drive, we care”.

Het laadnetwerk waarvan DKV Mobility gebruikmaakt, wordt technisch ondersteund door het state-of-the art e-mobilty platform GreenFlux. Dit Nederlandse softwarebedrijf is een dochteronderneming van DKV Mobility en één van de leidende ondernemingen in de e-Mobility sector. Behalve toegang tot publieke en semipublieke laadpunten biedt DKV Mobility ook laadoplossingen voor eTrucks en personenauto’s bij bedrijfslocaties of bij medewerkers thuis, met inbegrip van de volledige stroomafrekening via de gebruiksvriendelijke DKV +CHARGE CARD of DKV App.

Meer weten? Neem contact op met Bas Bullens, Head of eMobilty Benelux bij DKV Mobility.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo