DKV Euro Service Benelux BV

DKV Euro Service is al ca. 80 jaar een van de meest toonaangevende service providers op gebied van wegvervoer en logistiek. Variërend van verzorging onderweg zonder contante betaling bij ruim 100.000 acceptatiepunten van allerlei merken tot aan tolafrekenen en btw-restitutie, biedt DKV tal van diensten met als doel kostenoptimalisatie en effectief fleet management op de Europese wegen.

Bij DKV Euro Service heeft men niet alleen aandacht voor het milieu (met de DKV CARD CLIMATE en de vele inspanningen op vlak van CSR), maar is de organisatie rond vijf pijlers opgebouwd om de klanten in de beste omstandigheden te dienen: operational excellence,
cost management, compliance, continuïteit en flexibiliteit.

DKV CARD: De tankkaart die toegang geeft tot het grootste netwerk van de branche en al voor de 12e keer werd verkozen tot tankkaart van het jaar voor het commerciële goederen- en busverkeer. Voor het milieu is er de DKV CARD CLIMATE, DKV’s klimaat-neutrale tankkaart
waarmee wagenparken 100% CO2-neutraal rijden. Daarnaast is er ook de DKV CARD +CHARGE, speciaal ontwikkeld voor hybride vrachtwagens.

TOLDIENSTEN PER LAND om de tol voor vrachtwagens in tal van landen in Europa af te rekenen. Het is DKV’s missie om een absolute voorloperrol te spelen op gebied van EETS (een box voor alle Europese tolsystemen). De DKV BOX EUROPE kan vanaf juni worden besteld.

FLEXIBELE BTW-RESTITUTIE: In veel landen krijgt men als buitenlandse onderneming de btw op de in het land aangekochte goederen en dienstverleningen terugbetaald. DKV helpt bij de complete afwikkeling van de terugbetaling van verrichte btw-betalingen.

RESTITUTIE BRANDSTOFACCIJNS: Voor alle in de EU gevestigde transportondernemingen is het mogelijk om de in landen als België, Hongarije, Frankrijk, Italië, Slovenië en Spanje betaalde brandstofaccijnzen terug te vorderen. DKV helpt ondernemingen met raad en daad.

Hans Cousserier
Account Manager
Tel: 0473 68 21 28
E-mail: hans.cousserier@dkv-euroservice.com

news

meer

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo