DKV Mobility Benelux

DKV Mobility is al ruim 90 jaar een van de meest toonaangevende service providers op gebied van wegvervoer en logistiek. Variërend van verzorging onderweg zonder contante betaling bij ~83.000 tankstations en ~468.000 laadpunten tot aan tolafrekenen en btw-restitutie, biedt DKV Mobility tal van diensten met als doel kostenoptimalisatie en effectief fleet management op de Europese wegen.

Bij DKV Mobility heeft men niet alleen aandacht voor het milieu (met de DKV CARD CLIMATE en de vele inspanningen op vlak van CSR), maar is de organisatie rond vijf pijlers opgebouwd om de klanten in de beste omstandigheden te dienen: operational excellence, cost management, compliance, continuïteit en flexibiliteit.

Commerciële organisatie 

DKV Mobility maakt deel uit van DKV MOBILITY SERVICES Group, die meer dan ~1900 medewerkers heeft en in 50 landen vertegenwoordigd is. In 2022 behaalde de groep een transactie volume van ~17 miljard euro. DKV Mobility telt ~301.000 contractanten. In 2022 is de DKV Card voor de 18e achtereenvolgende maal onderscheiden met het predicaat Beste Merk in de categorie fuel en service cards.

DKV Card

De tankkaart die toegang geeft tot het grootste netwerk van de branche en al voor de 18e keer werd verkozen tot tankkaart van het jaar voor het commerciële goederen- en busverkeer. Voor het milieu is er de DKV CARD CLIMATE, DKV Mobility’s klimaat-neutrale tankkaart waarmee wagenparken 100% klimaatneutraal rijden. Daarnaast is er ook de DKV CARD +CHARGE, speciaal ontwikkeld voor hybride (vracht)wagens.

DKV Box Europe

Om de tol voor vrachtwagens in tal van landen in Europa af te rekenen. Het is DKV Mobility’s missie om een absolute voorloperrol te spelen op gebied van EETS (een box voor alle Europese
tolsystemen).

Flexibele btw-restitutie

In veel landen krijgt men als buitenlandse onderneming de btw op de in het land aangekochte goederen en dienstverleningen terugbetaald. DKV Mobility helpt bij de complete afwikkeling van de terugbetaling van verrichte btw-betalingen.

Restitutie brandstofaccijns

Voor alle in de EU gevestigde transportondernemingen is het mogelijk om de in landen als België, Hongarije, Frankrijk, Italië, Slovenië en Spanje betaalde brandstofaccijnzen terug te vorderen. DKV Mobility helpt ondernemingen met raad en daad.

DKV Fleet Cards

De nieuwste tankkaarten speciaal ontwikkeld voor fleet. Deze serie servicekaarten voor voertuigen onder de 3.5 ton is heel eenvoudig en per direct te bestellen via de DKV Mobility webshop.

Elektrisch rijden

De elektrische auto opladen op het werk, thuis of onderweg. DKV Mobility biedt oplossingen op maat. Van het leveren van een internationale laadpas tot het installeren van de laadpalen thuis of op het werk.

Sales Team Manager BeLux
Michel Kerremans
Tel: 0485 86 58 03
michel.kerremans@dkv-mobility.com

news

meer

video

meer

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo