DKV Euro Service Benelux BV

DKV Euro Service is al ruim 85 jaar een van de meest toonaangevende service providers op gebied van wegvervoer en logistiek. Variërend van verzorging onderweg zonder contante betaling bij meer dan 230.000 acceptatiepunten van allerlei merken tot aan tolafrekenen en btw-restitutie, biedt DKV tal van diensten met als doel kostenoptimalisatie en effectief fleet management op de Europese wegen.

Bij DKV Euro Service heeft men niet alleen aandacht voor het milieu (met de DKV CARD CLIMATE en de vele inspanningen op vlak van CSR), maar is de organisatie rond vijf pijlers opgebouwd om de klanten in de beste omstandigheden te dienen: operational excellence, cost management, compliance, continuïteit en flexibiliteit.

Commerciële organisatie

DKV Euro Service maakt deel uit van DKV MOBILITY SERVICES Group, die meer dan 1200 medewerkers heeft en in 45 landen vertegenwoordigd is. In 2019 behaalde de groep een omzet van 9,9 miljard euro.

Momenteel zijn er ruim 5,1 miljoen DKV Cards en on board units bij ca. 250.000 contractanten in omloop. In 2020 is de DKV Card voor de 16e achtereenvolgende maal onderscheiden met het predicaat Beste Merk in de categorie fuel en service cards.

DKV CARD

De tankkaart die toegang geeft tot het grootste netwerk van de branche en al voor de 16e keer werd verkozen tot tankkaart van het jaar voor het commerciële goederen- en busverkeer. Voor het milieu is er de DKV CARD CLIMATE, DKV’s klimaat-neutrale tankkaart waarmee wagenparken 100% CO2-neutraal rijden. Daarnaast is er ook de DKV CARD +CHARGE, speciaal ontwikkeld voor hybride (vracht)wagens.

DKV BOX EUROPE

Om de tol voor vrachtwagens in tal van landen in Europa af te rekenen. Het is DKV’s missie om een absolute voorloperrol te spelen op gebied van EETS (een box voor alle Europese tolsystemen).

FLEXIBELE BTW-RESTITUTIE

In veel landen krijgt men als buitenlandse onderneming de btw op de in het land aangekochte goederen en dienstverleningen terugbetaald. DKV helpt bij de complete afwikkeling van de terugbetaling van verrichte btw-betalingen.

RESTITUTIE BRANDSTOFACCIJNS

Voor alle in de EU gevestigde transportondernemingen is het mogelijk om de in landen als België, Hongarije, Frankrijk, Italië, Slovenië en Spanje betaalde brandstofaccijnzen terug te vorderen. DKV helpt ondernemingen met raad en daad.

DKV FLEET CARDS

De nieuwste tankkaarten speciaal ontwikkeld voor fleet. Deze serie servicekaarten voor voertuigen onder de 3.5 ton is heel eenvoudig en per direct te bestellen via de DKV webshop.

ELEKTRISCH RIJDEN

De elektrische auto opladen op het werk, thuis of onderweg. DKV biedt oplossingen op maat. Van het leveren van een internationale laadpas tot het installeren van de laadpalen thuis of op het werk.

Sales Team Leader Benelux
Hans Cousserier
Tel: 0473 68 21 28
hans.cousserier@dkv-euroservice.com

news

meer

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo