DKV Euro Service Benelux BV

DKV Euro Service is al ruim 85 jaar een van de meest toonaangevende service providers op gebied van wegvervoer en logistiek. Variërend van verzorging onderweg zonder contante betaling bij ruim 100.000 acceptatiepunten van allerlei merken tot aan tolafrekenen en btw-restitutie, biedt DKV tal van diensten met als doel kostenoptimalisatie en effectief fleet management op de Europese wegen.

Bij DKV Euro Service heeft men niet alleen aandacht voor het milieu (met de DKV CARD CLIMATE en de vele inspanningen op vlak van CSR), maar is de organisatie rond vijf pijlers opgebouwd om de klanten in de beste omstandigheden te dienen: operational excellence, cost management, compliance, continuïteit en flexibiliteit.

Commerciële organisatie

DKV Euro Service maakt deel uit van DKV MOBILITY SERVICES Group, die meer dan 1000 medewerkers heeft en in 42 landen vertegenwoordigd is. In 2019 behaalde de groep een omzet van 9,9 miljard euro. Momenteel zijn er ruim 4,2 miljoen DKV Cards en on board units bij ca. 230.000 klanten in omloop. In 2019 is de DKV Card voor de 15e achtereenvolgende maal onderscheiden
met het predicaat Beste Merk in de categorie fuel en service cards.

DKV CARD: De tankkaart die toegang geeft tot het grootste netwerk van de branche en al voor de 12e keer werd verkozen tot tankkaart van het jaar voor het commerciële goederen- en busverkeer. Voor het milieu is er de DKV CARD CLIMATE, DKV’s klimaat-neutrale tankkaart
waarmee wagenparken 100% CO2-neutraal rijden. Daarnaast is er ook de DKV CARD +CHARGE, speciaal ontwikkeld voor hybride vrachtwagens.

TOLDIENSTEN PER LAND om de tol voor vrachtwagens in tal van landen in Europa af te rekenen. Het is DKV’s missie om een absolute voorloperrol te spelen op gebied van EETS (een box voor alle Europese tolsystemen). De DKV BOX EUROPE kan vanaf juni worden besteld.

FLEXIBELE BTW-RESTITUTIE: In veel landen krijgt men als buitenlandse onderneming de btw op de in het land aangekochte goederen en dienstverleningen terugbetaald. DKV helpt bij de complete afwikkeling van de terugbetaling van verrichte btw-betalingen.

RESTITUTIE BRANDSTOFACCIJNS: Voor alle in de EU gevestigde transportondernemingen is het mogelijk om de in landen als België, Hongarije, Frankrijk, Italië, Slovenië en Spanje betaalde brandstofaccijnzen terug te vorderen. DKV helpt ondernemingen met raad en daad.

Hans Cousserier
Sales Team Leader Benelux
Tel: 0473 68 21 28
E-mail: hans.cousserier@dkv-euroservice.com

news

meer

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo