Jungheinrich

Met meer dan 60 jaar ervaring is Jungheinrich één van ’s werelds toonaangevende ondernemingen in de intralogistiek. Wereldwijd zijn meer dan 18.000 werknemers van Jungheinrich in de weer om de beste intralogistieke oplossingen te ontwikkelen, te implementeren, te optimaliseren en te onderhouden.

Daarom biedt Jungheinrich het complete productassortiment aan: van  conventionele heftrucks tot volledig geautomatiseerde logistieke systemen met intelligente softwareoplossingen die de machines, systemen en processen aan elkaar koppelen. Voor een maximale omslag en uiterst efficiënte materiaalstroom.

ALTIJD OP VOLLE KRACHT MET LITHIUM-ION

Als pionier heeft Jungheinrich vol vertrouwen het voortouw genomen. Het bedrijf heeft de lithium-ion technologie ontwikkeld en verder geperfectioneerd. Met hun
krachtige energiecellen leveren de lithium-ion batterijen toonaangevende prestaties. Ze hebben altijd vermogen te over en zijn uiterst eƒciënt. Bovendien zorgen ze voor een quasi 24/7 beschikbaarheid van de trucks door hun korte laadtijden, de mogelijkheid om tussentijds te laden en hun onderhoudsvrije karakter. De lithium-ion batterijen gaan ook tot drie keer langer mee dan conventionele loodzuur batterijen.

Tel: 016 39 87 11
info@jungheinrich.be

news

meer

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo