Jungheinrich

Jungheinrich biedt – als één van ’s werelds toonaangevende intralogistieke leveranciers – niet enkel afzonderlijke producten en diensten maar ook totaaloplossingen. Intralogistieke oplossingen op maat die bedrijven in staat stellen hun processen efficiënt, flexibel en duurzaam te organiseren. Daarbij zijn wereldwijd circa 20.000 werknemers in de weer met het ontwikkelen, implementeren, optimaliseren en onderhouden van deze oplossingen. Met meer dan 70 jaar ervaring combineert Jungheinrich zijn knowhow
en expertise met een grondige branchekennis.

PIONIER OP VLAK VAN LITHIUM-ION

Jungheinrich is koploper in de sector op het vlak van lithium-ion technologie. Lithium-ion batterijen zijn de meest duurzame energiebronnen en leveren bovendien topprestaties. De batterijen laden snel, zijn onderhoudsvrij en hebben een lange levensduur, wat zorgt voor een energiebesparing tot 20%. Vandaag de dag is bijna de volledige Jungheinrich vloot beschikbaar met lithium-ion batterijen.

AUTOMATISATIE VAN INTERNE LOGISTIEK

Automatisatie kan de sleutel zijn tot meer efficiëntie en flexibiliteit in een magazijn. Jungheinrich stelt haar klanten automatiseringsoplossingen voor die individueel afgestemd zijn en naadloos aansluiten bij hun magazijnomgevingen.

De Jungheinrich Automated Guided Vehicles (AGV) en Autonomous Mobile Robots (AMR) kunnen de interne goederenstromen
verder optimaliseren. Ze voeren interne logistieke taken op een autonome manier en met een hoge betrouwbaarheid uit. Deze taken, waarbij de heftruckoperator weinig toegevoegde waarde heeft, kunnen immers zonder grote impact op de infrastructuur en op bestaande flows worden geautomatiseerd. Jungheinrich garandeert met haar AGV’s en AMR’s een hoge productiviteit en proceszekerheid die bovendien makkelijk op te schalen zijn naar meerploegendiensten.

Jungheinrich stelt een compleet aanbod voor: van conventionele trucks tot volledig geautomatiseerde systemen met intelligente software-oplossingen. Het gamma bestaat uit zowel nieuwe trucks, huurtrucks als tweedehands trucks. Als totaalleverancier brengt Jungheinrich daarnaast ook magazijnrekken, batterijen en laders, digitale producten, originele wisselstukken en een betrouwbare service na verkoop door meer dan 110 servicetechniekers.

Een selectie van het Jungheinrich aanbod – aangevuld met meer dan 27.000 andere artikelen voor de inrichting van magazijnen, werkplaatsen en kantoren – wordt aangeboden op de webshop van Jungheinrich PROFISHOP.

news

meer

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo