Jungheinrich

Jungheinrich biedt – als één van ’s werelds toonaangevende intralogistieke leveranciers – niet enkel afzonderlijke producten en diensten maar ook totaaloplossingen. Intralogistieke oplossingen op maat die bedrijven in staat stellen hun processen efficiënt, flexibel en duurzaam te organiseren. Daarbij zijn wereldwijd meer dan 18.000 werknemers in de weer met het ontwikkelen, implementeren, optimaliseren en onderhouden van deze oplossingen. Met meer dan 60 jaar ervaring combineert Jungheinrich zijn knowhow en expertise met een grondige branchekennis.

PIONIER OP VLAK VAN LITHIUM-ION
Jungheinrich is koploper in de sector op het vlak van lithium-ion technologie. Lithium-ion batterijen zijn de meest duurzame energiebron en leveren bovendien topprestaties. De batterijen laden snel, zijn onderhoudsvrij en hebben een lange levensduur, wat zorgt voor een energiebesparing tot 20%. Vandaag de dag is bijna de volledige Jungheinrich vloot beschikbaar met lithium-ion batterijen.

Jungheinrich stelt een compleet aanbod voor: van conventionele trucks
tot volledige logistieke systemen met intelligente software-oplossingen. Het gamma bestaat uit zowel nieuwe trucks, huurtrucks als tweedehands  trucks. Als totaalleverancier brengt Jungheinrich daarnaast ook magazijnrekken, batterijen en laders, digitale producten,  originele wisselstukken en de beste service na verkoop.

Een deel van het Jungheinrich aanbod, aangevuld met meer dan 17.000 andere artikelen voor de inrichting van magazijnen, werkplaatsen en kantoren, wordt eveneens aangeboden op de webshop van Jungheinrich Profishop.

Tel: 016 39 87 11
info@jungheinrich.be
www.jungheinrich.be

news

meer

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo