Ceva neemt 54 lithium-iontrucks van Jungheinrich in gebruik

Bij hun EDC in Grobbendonk heeft Ceva Logistics de volledige overstap gemaakt naar lithion-iontrucks van het merk Jungheinrich.

Logistiek dienstverlener Ceva Logistics heeft 54 Powerline lithion-iontrucks en 20 powerbanks in gebruik genomen. Jungheinrich – leverancier van het materiaal – meldt in een persbericht dat de overstap naar lithion-iontechnologie tal van voordelen biedt, “waaronder een efficiënter energieverbruik, verminderde noodzaak voor batterijwissels en een significante reductie van de vloot”.

De heftrucks worden aangeboden in een flexibel verhuurmodel. “Met dit concept levert Jungheinrich geen specifieke trucks, maar een dienst – gebaseerd op een optimale inzetbaarheid van de vloot,” klinkt het.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo