EFG 435, de nieuwe elektrische vorkheftruck van Jungheinrich

Jungheinrich presenteert zijn nieuwe EFG 435 elektrische vorkheftruck. De fabrikant zegt zich te hebben gericht op ergonomie, efficiëntie en duurzaamheid.

De EFG 435 kan lasten tot 3,5 ton heffen en is uitgerust met een geavanceerd besturingssysteem waarmee de bestuurder elke beweging nauwkeurig kan uitvoeren. Dit verkleint de kans op fouten en verlaagt de operationele kosten. Jungheinrich wijst ook op de snelle acceleratie en vloeiendheid voor efficiënter werken en een hogere productiviteit.

Jungheinrich heeft ook aan de bestuurder gedacht met intuïtieve bediening, een touchscreen en ergonomische bedieningshendels.

De EFG 435 is uitgerust met lithium-ion technologie en produceert geen schadelijke uitlaatgassen. Er is ook een intelligent energiemanagementsysteem dat het energieverbruik optimaliseert, evenals geavanceerde veiligheidsfuncties zoals automatische snelheidsaanpassing in bochten en een intelligente laadstabilisator.

De EFG 435 kan worden gebruikt in een breed scala aan omgevingen: magazijnen, distributiecentra, productie-eenheden en andere industriële omgevingen. Hij kan worden uitgerust met verschillende masten, hefvermogens en accessoires. De onderdelen zijn gemakkelijk toegankelijk voor eenvoudig onderhoud.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo