Mon3aan: Veelzijdige pionier in de cloud [Advertorial]

Mon3aan biedt zijn klanten ondersteuning op het gebied van accountancy en consultancy. Het bedrijf biedt een persoonlijke en multidisciplinaire aanpak bij de uitdagingen waar u als bedrijf voor staat, gaande van de gedetailleerde opvolging van uw boekhouding tot het meedenken over uw groeistrategie en de begeleiding bij nieuwe investeringen en advies bij implementatie van nieuwe wetgeving.

Mon3aan werd in 2015 opgericht als accountancykantoor. Het was destijds een van de eerste kantoren die volledig in de cloud ging werken. Die aanpak zorgt ervoor dat er minder energie verloren gaat aan repetitief administratief werk, en dat de experts van Mon3aan hun tijd en energie ten volle kunnen benutten om mee te denken met u en uw bedrijf. Naast de pijler Cloud Accountancy werd er in 2019 ook sterk geïnvesteerd in de pijler Corporate & Finance.

Mon3aan heeft als doel mee te denken met ondernemers en samen met hen de strategie te bepalen van hun bedrijf. Ze zien zichzelf als de copiloot van de ondernemer met de focus op zijn noden en doelen. De ondernemer van A tot Z kunnen begeleiden in elke fase van zijn ondernemerschap staat voor hen voorop.

De dienstverlening van Mon3aan berust op vier pijlers:
Legal: alle juridische en fiscale adviesverlening voor zowel accountancy- als niet-accountancyklanten. Denk b.v. aan het advies en begeleiden van transacties zoals een aandelenoverdracht, alsook herstructureringen.
Mergers & Acquisitions: deze afdeling gaat de ondernemer bijstaan bij alle aspecten van een fusie, overname en splitsing. Mon3aan ondersteunt de zoektocht naar een potentiële overnemer of verkoper, helpt bij het opstellen van het overnamedossier, een realistische waardering van het bedrijf en het opstellen van de overnamestrategie.
Cloud Accountancy: ondernemers ontzorgen op vlak van administratie en fiscaliteit door het voeren van de boekhouding in cloud software met zoveel mogelijk oog voor automatisering.
Finsolution: als houder van het kwaliteitslabel Finsolution staat Mon3aan bedrijven bij die in tijdelijke moeilijkheden verkeren. Mon3aan helpt met de reorganisatie, de zoektocht naar alternatieve financiering en het saneren van de bedrijfsfinanciën. In een worst case scenario begeleidt Mon3aan ook het faillissement.


Waarom Mon3aan?
De naam ‘Mondriaan’ zal bij kunstliefhebbers een belletje doen rinkelen. Piet Mondriaan werd immers bekend om zijn abstracte schilderijen met overzichtelijke kleurvlakken en geometrische vormen. “Mondriaan debuteerde als landschapsschilder,” zegt bestuurder Kimberley Cabo. “Zijn abstracte werk heeft een afgelijnde, duidelijke structuur. Die duidelijke, heldere structuur willen wij ook brengen in de boekhouding en organisatie van bedrijven.”


“Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe Mon3aan uw bedrijf (opnieuw) vleugels geeft.”

 

Kantoren in Gavere en Aalst
www.mon3aan.be
09 247 47 65

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo