Featured Video Play Icon

Klanten DKV Mobility hebben eveneens toegang tot 10.000 Tesla snellaadstations [Advertorial]

DKV Mobility biedt oplaadoplossingen waar u ze nodig hebt. Ons wijds oplaadnetwerk bevat ruim 710.000 openbare oplaadpunten. Klanten van DKV Mobility hebben ondertussen ook toegang tot 10.000 Tesla snellaadstations in heel Europa. Het Tesla snellaadnetwerk met zijn laadsnelheden tot wel 250 kW is Europa’s grootste en betrouwbaarste netwerk op dit gebied. Tesla Supercharger locaties voor elk merk en type e-voertuig zijn terug te vinden in het “Charge your Non-Tesla” domein van de Tesla app of in de DKV Mobility app. Deze nieuwe service is tot stand gekomen via het platform van DKV Mobility dochter GreenFlux, die met het complete laadaanbod van DKV Mobility belast is.

“De opname van het Tesla Supercharger netwerk in ons servicepakket is volgens plan naadloos op ons bestaande aanbod tot stand gekomen. Ondertussen kunnen klanten van DKV Mobility ook hier zonder enig probleem terecht,” aldus Sven Mehringer, Managing Director Energy & Vehicle Services bij DKV Mobility. “Onze klanten hebben nu ook toegang tot Tesla Superchargers geschikt voor elk merk en type e-voertuig, en daarmee het voordeel van gebruiksgemak, brede dekking, lage kosten, sneller opladen, een duurzaam milieu en de sublieme laadervaring die Tesla biedt.

Opladen binnen het Tesla Supercharger netwerk kan alleen met behulp van de Tesla app. Om met een DKV CARD +CHARGE op het Tesla Supercharger netwerk te kunnen laden, moet de bestuurder van het e-voertuig eerst de Tesla app downloaden en een Tesla account aanmaken. Op zijn Tesla Account moet de DKV Mobility klant vervolgens zijn DKV CARD +CHARGE als standaard betaalmiddel instellen. Hiertoe moet de klant zijn naam en DKV CARD +CHARGE nummer op het Tesla account invoeren. Zodra DKV Mobility de handeling heeft bevestigd en goedgekeurd, wordt de DKV CARD +CHARGE voor opladen als standaard betaalmiddel ingesteld.

Meer weten? Neem contact op met ons eMobility team via Emobility-benelux@dkv-mobility.com

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo