Heylen Warehouses verkrijgt vergunningen voor Péruwelz en Houdeng

De twee vastgoedprojecten zijn gericht op het aanbieden van ruimte aan middelgrote en grote lokale, nationale en internationale bedrijven die actief zijn in logistiek en transport in de brede zin en de maakindustrie.

Na de bekendmaking van het eerste Waalse project van Heylen Warehouses in Péruwelz heeft de projectontwikkelaar nu ook de vergunning binnen voor een tweede project in Houdeng.

Met deze belangrijke mijlpaal is Heylen Warehouses klaar om te starten met 2 projecten die niet alleen de lokale economie hopen te versterken maar ook een verscheidenheid aan bedrijven met een logistiek of licht-industrieel karakter kunnen faciliteren.

De nieuwe ontwikkeling in Houdeng bestaat uit ongeveer 24.000 m² magazijnruimte (plus 4.600 m² mezzanine en 1.200 m² kantoren). Uitbreiding ter plaatse is mogelijk met nog eens 10.000 m² magazijnruimte.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo