Daimler Truck BeLux installeert laadinfrastructuur op eigen site

Daimler Truck heeft besloten om laadinfrastructuur te installeren op haar eigen locatie bij TruckStore, Sint-Pieters-Leeuw.

Deze investering is gericht op het opdoen van praktijkervaring met het proces van de installatie van een volledige laadinfrastructuur. Zo wil de organisatie haar eigen expertise en operationele efficiëntie versterken.

Er werd ook besloten om de laadinfrastructuur semi-publiek te maken. Dit wil zeggen dat deze 10 uur per dag toegankelijk zal zijn voor derden. Hierdoor kan je (in Vlaanderen) aanspraak maken op subsidies. In tweede instantie zal de installatie van zonnepanelen voor het opwekken van eigen energie worden bekeken.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo