Tim Vergauwen is nieuwe Regional KAM bij DKV Mobility voor België

DKV Mobility heeft Tim Vergauwen aangesteld als Regional Key Account Manager voor de Belgische markt. Tim Vergauwen rapporteert aan Michel Kerremans en zal zich vooral toespitsen op klanten in de regio Vlaams-Brabant, Limburg en Antwerpen. Hij heeft ruime ervaring opgedaan in diverse (key) sales & accountmanager functies. “Klanten bijstaan met raad en daad is sinds jaar en dag mijn motto. Flexibiliteit en klantgerichtheid draag ik ook hoog in het vaandel. Ik ben enthousiast dat ik vandaag aan de slag kan bij een vooraanstaand bedrijf zoals DKV Mobility, reeds vele jaren marktleider. Gewapend met goede producten en vele innovatieve oplossingen ben ik ervan overtuigd dat ik de klanten kan helpen in de alsmaar uitdagendere markt.”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo