Featured Video Play Icon

Euro-Mex is de terechte Trendsetter – Logistics.TV 27

Voor de trendsetter in Logistics zijn we hier op Brucargo bij Euro-Mex Plus te gast, een onafhankelijk logistiek dienstverlener gespecialiseerd in opslag, handling en transport van geconditioneerde goederen.

In 2005 startte ondernemer Marc Smets met één bestelwagen en tekent inmiddels voor een omzet van 10 miljoen euro. Euro-Mex is partner van zowel luchtvrachtexpediteurs als industriële klanten in onder andere pharma, healthcare en chemie.

Men beschikt sinds begin dit jaar over een modern warehouse goed voor de op- en overslag van meer dan 10.000 pallets en dit in zowel ambient als gekoelde zones.

Dochteronderneming MWM zorgt voor de handling van de goederen met onder meer orderpicking, verpakking en etikettering tot het verzend klaarmaken van de vliegtuigpallets.

 

Een vloot van 75 bestel- en vrachtwagens staan in voor het transport, de distributie en het expresvervoer onder geleide temperatuur over heel Europa.

 

Uiteraard voldoet men aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen zoals GDP voor pharma, HACCP voor voeding en zeer recent ook als erkend luchtvrachtagent.

 

Een terechte trendsetter!

lees ook

TRANSPORTMEDIA.TV

 

Abonneer nu!

Volg Transportmedia op youtube

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo