Featured Video Play Icon

Scanners moeten vernieuwde truckparking Jabbeke veiliger maken

De TotalEnergies snelwegparking aan de E40 in Jabbeke is volledig vernieuwd. In beide richtingen werden het tankstation gemoderniseerd, het restaurant en de shop vernieuwd en de parkeerplaatsen voor automobilisten heringericht. Daarnaast is voor vrachtwagens een grotere en beveiligde parking voorzien.

Richting Oostende is deze parking ook uitgerust met Mac Address Scanners, die toelaten om on-the-spot en in real time de aanwezigheid van transmigranten in de lading te checken. Dankzij deze nieuwe veiligheidsmaatregelen voldoet de snelwegparking in Jabbeke aan alle criteria voor het verkrijgen van de Gold-level EU Parking Standard-certificering. Het doel is ook dat een lading vrij van intrusie de trucker een Green Lane Stamp oplevert die een vlotte doorgang en inscheping in de havens van Frankrijk en België en bij aankomst in de havens van het Verenigd Koninkrijk zou kunnen opleveren.

Meer info in het artikel: https://transportmedia.be/2024/02/video-scanners-moeten-vernieuwde-truckparking-jabbeke-veiliger-maken/

lees ook

TRANSPORTMEDIA.TV

 

Abonneer nu!

Volg Transportmedia op youtube

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo