Featured Video Play Icon

Tailormade Logistics neemt site in gebruik naast Albertkanaal

In aanwezigheid van minister Lydia Peeters, Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken, vond de inhuldiging plaats van de site Europe Inland Logistics 21, gelegen langs de E313 en het Albertkanaal.

Met bijna 40 miljoen ton vervoerde goederen per jaar is het Albertkanaal de belangrijkste waterweg in Vlaanderen. Aan de oever in Laakdal staat een splinternieuw gebouw van 32.000 m2. Deze realisatie van Heylen Warehouses wordt begin mei opgeleverd aan Tailormade Logistics.

CEO Bert Vandecaveye van Tailormade Logistics wenst deze ligging langs het kanaal helemaal te benutten. “Het spreekt voor zich dat alles wat vanuit Antwerpen vertrekt zo veel mogelijk met de barge naar hier zou moeten komen,” vertelt Vandecaveye. Het Albertkanaal en de containerterminal van BCTN bieden verbinding met de havens van Antwerpen, Zeebrugge, Rotterdam en Amsterdam.

Meer info in het artikel: https://transportmedia.be/2023/04/tailormade-logistics-neemt-site-van-heylen-warehouses-in-gebruik-naast-albertkanaal/

lees ook

TRANSPORTMEDIA.TV

 

Abonneer nu!

Volg Transportmedia op youtube

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo