Gobo koopt stuk terrein van Sappi

Gobo Transport & Logistics, die op zoek was naar bijkomend terrein vanwege de aanhoudende groei, heeft 5,5 hectare gekocht van haar buur (en klant) Sappi Lanaken.  “We zijn anderhalf jaar geleden met Sappi aan tafel gaan zitten en hebben diverse mogelijkheden bestudeerd” deelt Jurgen Gobyn, CEO van Gobo, mee. “We starten op korte termijn met het bouwrijp maken van het terrein. Gelukkig hoeven we geen Essers-bos te kappen en kunnen we vrij snel aan de slag. Ik wil echter ook ons steentje bijdragen aan het milieu en zal meer dan de wettelijke groenaanplantingen laten aanleggen. Gobo is nu éénmaal een groene onderneming. In eerste instantie gaan we onze parking uitbreiden voor 70 voertuigen”, aldus Gobyn. Er zijn ook al concrete plannen met het resterende terrein, maar daar wil Gobyn voorlopig nog niets over kwijt. “In de eerste fase van het investeringsproject worden vijf extra chauffeurs aangeworven. In een tweede fase kunnen er dit meer worden”, glimlacht Gobyn. Bij Gobo Transport & Logistics te Lanaken zijn momenteel 70 arbeiders en bedienden tewerkgesteld op beide locaties. eric-raedts-en-jurgen-gobyn

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo