Oosterweel (weer) onder druk na adviezen Raad van State

Het Gewestelijk Ruimtelijk Uitvoeringsplan voor de Oosterweelverbinding zou kunnen worden vernietigd als de nieuwe adviezen van de Raad van State worden gevolgd. In dat geval moet de MER-procedure worden overgedaa en wacht het hele project een ‘setback’ van verscheidene jaren.  Dat schrijven de kranten van Mediahuis. De Raad van State beaamt dat een alternatief in het MER voor Linkeroever niet werd onderzocht. Hij gaat ook mee in de opmerking dat de MER-coördinator niet onafhankelijk was. Daarnaast werden de MER-richtlijnen voor de inspraakronde enkel digitaal meegegeven, en niet op papier. Ten slotte maakt het tweede verslag melding van de noodzaak om de verlenging van de termijn voor het GRUP niet enkel te notuleren, maar ook te paraferen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo