Volvo Trucks wil prestaties en brandstofefficiëntie verzoenen

Met het Fuel & Performance Concept introduceert Volvo Trucks België een FH die beschikt over tal van brandstofbesparende innovaties zonder concessies te doen aan gemiddelde snelheid. Volvo Trucks belooft dat deze FH Fuel & Performance tot 5% minder diesel slikt. Dit is te danken aan de nieuwste generatie Euro 6 stap C-motoren met commonrail injectiesysteem en aan de geïntegreerde I-Shift versnellingsbak, maar ook aan een paar aerodynamische en technische verbeteringen : – geminimaliseerde afstand tussen banden en wielkast, – versmalde spatlappen, – een nieuwe bumperspoiler – de geoptimaliseerde dakspoiler – het Tyre Pressure Monitoring System (TPMS) dat in real-time de bandenspanning meet. “Dit zijn allemaal kleine details die gecombineerd bijdragen aan flinke voordelen voor de klant”, vertelt Siegfried Van Brabandt (verkoopdirecteur bij Volvo Trucks Belux). Om de totale kosten nog verder te verlagen, biedt het Fuel & Performance Concept ook tips voor de chauffeur in de driver coaching module van Dynafleet.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo