Werknemers Ahlers carpoolen naar het werk

Leden van het projectteam Sustainability bij Ahlers hebben het eigen woonwerkverkeer in kaart gebracht en een carpoolplatform geïntroduceerd bij hun collega’s. Samen met de afdeling Ahlers Supply Network Innovation & Analytics (die transportstromen in kaart brengt en verbeteringen implementeert bij klanten) bracht ze het projectteam Sustainability het pendelverkeer van de eigen medewerkers in kaart. Daarbovenop werd berekend wie welke mensen zou kunnen meenemen voor een ideale transportstroom van en naar het werk. “Wat we voor onze klanten doen, kunnen we voor onszelf ook,” klinkt het dus bij Ahlers. Zowel in de kantoren in Antwerpen als in Evergem kunnen geïnteresseerde werknemers anderen uitnodigen om mee van en naar het werk te rijden. Mensen die zelf niet over een wagen beschikken, kunnen ook aan anderen vragen om samen heen en weer te rijden. Ahlers zelf hangt er ook een incentive aan vast : wie meewerkt en een originele carfie post op sociale media, valt in de prijzen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo