Record bezoekersaantal voor het 95ste Salon in Brussel

Het salon in Brussel zal uiteindelijk meer dan 435.000 bezoekers hebben verwelkomd. Een absoluut record voor dit salon. Het is ook een record voor het Truck & Transport-salon dat in de marge van het autosalon werd georganiseerd. We moeten toegeven dat het salon dit jaar met 13 wereldprimeurs, 6 Europese primeurs en meer dan 140 Belgische primeurs heel wat te bieden had. En ook het thema van de groene energie (elektriciteit, hybride oplossingen en aardgas) was ongetwijfeld niet vreemd aan de grote toeloop. Wat Truck & Transport betreft, zijn er 35.652 bezoekers geregistreerd, wat neerkomt op een stijging van 7,24% ten opzichte van de editie van 2015. Volgens de organisator van het salon, Febiac, “is dat alleen al het bewijs van de relevantie van het evenement, maar het bezoekersaantal getuigt ook van het dynamisme van een sector die essentieel is voor het dagelijkse leven van eenieder van ons.” Ten slotte vermelden we nog dat ook de tentoonstelling Dream Cars, met 48.000 getelde gegadigden, een grote publiekstrekker was.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo