Gosselin verstevigt zijn greep op Heavy Group

Drie jaar geleden richtte Gosselin samen met Heavy Group een joint venture op met de naam Heavy GCT. De samenwerking tussen beide bedrijven gaat nu nog een stap verder. Gosselin Group bezit namelijk 50% aandelen van de nieuwe holding Heavy Project Solutions die de drie bedrijven van Heavy Group overkoepelt. De overige aandelen van de nieuwe holding zijn in handen van Marc Rombouts, CEO van Heavy. De drie bedrijven zullen hun intrek nemen in het nieuwe pand (kantoor en magazijnen) dat Gosselin in de Belcrownlaan aan het bouwen is. Heavy ontwikkelt voor Gosselin activiteiten van verschillende orde: tot op heden voorziet de joint venture Heavy GCT de terminal in Gosselin van Japanse CNC-machines die in heel Europa worden verdeeld. Dankzij de nieuwe overeenkomst zal Heavy nu ook andere activiteiten voor Gosselin kunnen uitbouwen en zijn groei kunnen verderzetten. Het bedrijf stelt een dertigtal mensen te werk en legt een omzetcijfer van zo’n 33 miljoen euro voor.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo