Swissport blijft groeien op Luik Airport

Swissport opent een 3e luchtvrachtcentrum op Liege Airport, een van de belangrijkste toegangspoorten voor internationale luchtvracht in Europa. De uitbreiding werd ingegeven door de behoefte aan extra capaciteit voor e-commerce en de afhandeling van zendingen.

Met de toevoeging van deze luchtvrachtterminal op Liège Airport vergroot Swissport zijn totale oppervlakte tot 27.000 m² en is daarmee de grootste luchtvrachtdienstverlener op de logistieke hub. Het productportfolio omvat nu de afhandeling van zendingen, de verwerking en sortering van e-commerce, importtrucking, build-up- en break-downactiviteiten, temperatuurgecontroleerde afhandeling en expressdiensten. Swissport is sinds 2001 actief op de luchthaven van Luik en biedt een volledig dienstenpakket aan verschillende luchtvaartmaatschappijen. In 2023 behandelde een team van 300 professionals een volume van 360.000 ton luchtvracht.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo