TVM Belgium slaat nieuwe weg in met zero-emissie verzekering

TVM Belgium heeft aangekondigd dat het de eerste verzekeringsmaatschappij in de sector is die een zero-emissieverzekering voor vracht- en bestelwagens lanceert. Het doel is om klanten te ondersteunen bij hun ecologische transitie.

Jan van Waterschoot, Commercieel Directeur van TVM Belgium, licht de aanpak toe: “De energietransitie vraagt om forse investeringen en is complex. Als betrokken verzekeraar steunen we onze klanten hierin. Met deze nieuwe verzekering neemt TVM drempels weg in de omslag naar zero-emissietransport. Bij TVM verzekeringen in Nederland bieden ze de zero-emissieverzekering al eventjes aan. Het introduceren van dit product in België is voor TVM een logische keuze.”

De verzekering houdt uiteraard rekening met de specifieke kenmerken van zero-emissie voertuigen (elektriciteit en waterstof). Zo zijn bijvoorbeeld laadkabels en accu’s verzekerd. Aanschafsubsidies kunnen ook worden verzekerd. Klanten profiteren ook van gespecialiseerde berging bij pech en van vakkundig schadeherstel.

Lees alles over TVM Belgium

TVM Belgium

video

TVM Ridders van de Weg 2021 – Passion4Trucks Roadshow

Net als in 2020 heeft TVM Belgium besloten zijn ridder te selecteren in het kader van het programma passion4Trucks van Transportmedia. De finale vond deze zaterdag plaats, en Jean-Pierre Mees heeft na een spannende finale de titel van Gouden Ridder van de Weg 2021 veroverd. De volledige reportage wordt eind juni en begin juli op […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo