[VIDEO] Brugman Transport is één van de eerste gebruikers van de nieuwe Scania R

De uitlevering van de New Generation Scania’s aan de eerste klanten is gestart. In België wacht het ene bedrijf met kentekenen tot januari 2017, terwijl het andere nog dit jaar al de eerste kilometers gemaakt wil hebben. TRANSPORT.TV had de kans om een dag in het spoor van Brugman Transport te filmen, één van de eerste gebruikers van de Scania R. De eerste exemplaren van de NGS (New generation Scania) worden in de Scaniafabriek in Södertalje (Zweden) geproduceerd. In de loop van 2017 zullen ook de fabrieken in Angers (F) en, tenslotte, Zwolle (NL) overgaan op het nieuwe truckplatform.

Herbekijk hier de reportage over de Scania R van Brugman Transport

https://youtu.be/GxU7LN25yi4

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo