[VIDEO] Mercedes Vans verkozen tot Most Loved Van 2017

Afgelopen vrijdag werd op het Salon voor Lichte Bedrijfsvoertuigen in Brussel Mercedes Vans verkozen tot de Most Loved Van 2017. Mercedes bekroont zich zo tot de allereerste winnaar van de verkiezing georganiseerd door Febiac en Transportmedia. Sinds 6 december 2016 konden professionals online stemmen op hun favoriete bestelwagenmerk. Stemmen was trouwens niet zomaar, want diegene die het winnende merk raadde en er qua aantal stemmen het dichtst bij zat, won een tegoedbon van maar liefst 15.000 euro voor de aankoop van een gloednieuwe bestelwagen. Tom Dekimpe van het gelijknamige bedrijf ging aan de haal met de hoofdprijs, terwijl Zakaria Benhammou van Begravenissen Ben tevreden moet zijn met een waardebon van 1.200 euro.

Bekijk hier een fragment van de Most Loved Van 2017: Mercedes-Benz Vans:

https://youtu.be/u77W5NdpQNA  

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo