Voertuigen op gas in Vlaanderen beter gesubsidieerd

Het Vlaamse Gewest heeft de nieuwe lijst gepubliceerd met technologieën die een milieupremie kunnen krijgen. Voertuigen op gas en bevoorradingsinfrastructuren krijgen er (eindelijk) de plaats die ze verdienen. Minister Bart Tommelein had het beloofd: in het kader van het plan Clean Power For Transport zouden de subsidies voor het gebruik van LNG als brandstof worden verhoogd. “De milieupremie geldt voortaan dus voor de nieuwe tankstations voor LNG en LNG+CNG én voor de aankoop van voertuigen op CNG of LNG. Bovendien kunnen zowel kmo’s als grote bedrijven van de milieupremies genieten”, vertelt Didier Hendrickx van de ARGB / NGVA Belgium verheugd. Een milieupremie aanvragen

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo