DSV probeert collectief ontslag te vermijden in Seneffe

Onlangs werd het contract tussen DSV en Dow Corning vervroegd afgesloten. Volgens de christelijke bediendebond CNE probeert de directie nu een nieuwe klant te vinden om collectief ontslag te vermijden. In Seneffe maakt Dow Corning siliconen- en silicium-producten, die onder meer worden gebruikt in de productie van zonnepanelen. 110 van de 650 banen zijn er bedreigd door de overname van Dow Corning door Dow Chemical.  Het contract met DSV moest in principe in april 2018 worden beëindigd, maar dat zal binnen de zes maanden gebeuren. De directie van DSV Seneffe heeft vrijdag bekendgemaakt dat ze de vestiging willen sluiten, maar probeert toch eerst nog op zoek te gaan naar een nieuwe klant.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo