Joost van Dijk wordt Logistics and Transport Director bij Gefco Benelux

Sinds 1 januari 2017 vervangt Joost van Dijk Romain Leblanc als Logistics and Transport Director. Leblanc promoveert naar Finished Vehicle Logistics Director voor de Benelux. In zijn nieuwe functie is Joost van Dijk verantwoordelijk voor de Overland Benelux transport vestigingen in Oosterhout, Zaandam (Nederland) en Braine-l’Alleud (België) en de Warehouse en Fine Distribution vestigingen in Zaandam, Hoogeveen en Waalwijk (Nederland). Joost van Dijk heeft veel ervaring in Supply Chain, Transport, Distributie en third party Logistics en is werkzaam geweest in verschillende industrieën, van de olie- en gasindustrie tot medische technologie. Hij gaf leiding aan warehouses en transport control tower oplossingen voor multinationals en bedrijven die wereldwijd actief zijn.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo