Inschrijvingen: 2017 begint goed

De inschrijvingen van de vrachtwagens in de maand januari bevestigen de uitstekende toestand van de Belgische markt op dit ogenblik. De toename bij de plus 16 ton-voertuigen verhult evenwel de daling bij de trucks van minder dan 16 ton. De zware trucks stijgen met 12,84%, een resultaat dat zowel aan de motorwagens (+18,18%) als aan de trekkers (+10,2%) te danken valt. De verkoop van de lichte en middengamma’s daarentegen, verloopt in de nasleep van 2016 minder vlot: -13,19%. De inschrijvingen van de opleggers kenden een opstoot van meer dan 31%, terwijl de lichte bedrijfsvoertuigen met meer dan 11,5% stegen. In deze sector van het transport blijft de conjunctuur duidelijk veelbelovend…

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo