Kögel huldigt nieuw logistiek onderdelencentrum in

Met de regelmatige toename van de verkoop van opleggers in het achterhoofd, heeft Kögel beslist om zijn logistieke activiteiten te laten meegroeien. In Ulm werd recent een nieuw logistiek centrum in gebruik genomen. De verkoop van onderdelen neemt jaarlijks met 10% toe bij Kögel. Om de klanten van de 700 Europese servicepartners te kunnen bedienen, deed de constructeur van opleggers beroep op Noerpel, een logistieke dienstverlener die een site van 5.000 m² ter beschikking stelt. Sinds kort wordt er ook een ruimte voorzien voor Kogel Parts, die permanent ter beschikking staat van de klanten.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo