Semperit introduceert een nieuwe band voor megatrailers

De nieuwe Semperit Runner T2 445/45 R 19.5 biedt een interne laadhoogte van drie meter en is ontworpen voor een asbelasting van 9 ton. Deze band is bedoeld voor gebruik in zowel nationaal als internationaal transport. Volgens Semperit biedt hij ook een hoog kilometerrendement dankzij de geoptimaliseerde bandcontour met een verstevigde schouder, een nieuw profielontwerp en de nieuw ontwikkelde rubbersamenstelling. De Semperit Runner T2 445/45 R 19.5 heeft een EU-labelwaarde ‘B’ voor rolweerstand en bezit ook het M+S label. Hij vldoet dus aan de wettelijke vereisten voor gebruik in winterse omstandigheden.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo