Yusen Logistics neemt Toyota-logistieker over

Yusen Logistics (Europe) B.V. kondigt aan dat het de Franse logistieker Transfreight Automotive Logistics Europe heeft overgenomen.  Het kapitaal van Transfreight Automotive Logistics Europe (TALE) lag in de handen van twee Japanse aandeelhouders : Mitsui (70 %) en Fujitrans (30 %). De hoofdzetel van TALE is gevestigd in de buurt van Valenciennes en werkt sinds 2000 voor de lokale Toyota-fabriek. TALE beschikt ook over agentschappen in het Zuiden van Frankrijk (Bayonne), Groot-Brittanië, Oostenrijk en Tsjechië en biedt expertise in cross-docking, transport en factory-logistics. Volgens Yusen Logistics vullen beide bedrijven elkaar goed aan qua geografische dekking. Het Europese automotive-transportnetwerk van Yusen Logistics strekt zich nu uit van Polen tot Portugal en van Oekraïne tot Groot-Brittannië. Op dit moment vervoert Yusen Logistics meer dan 6 miljoen m³ cq. 1,3 miljoen ton goederen per jaar voor toonaangevende fabrikanten en toeleveranciers in de Europese automobielindustrie.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo