Eén Iveco Stralis 480pk voor VM-TRANS

IVECO dealer MAENHOUT heeft onlangs een  Iveco Stralis AS440S48T/P afgeleverd aan VM-Trans te Wingene. Deze realisatie is tot stand gekomen door de goede samenwerking met SCT-MARRO uit Wingene die de specifieke gevraagde aanpassingen van de klant hebben gerealiseerd. Deze Iveco Stralis is de eerste Iveco die aangekocht werd door Marijn Vanhaelemeersch, zaakvoerder van VM-TRANS. De Stralis komt terecht in een vloot van voertuigen, die hoofdzakelijk worden ingezet voor nationaal & internationaal containertransport. BVBA VM-Trans werd opgericht in 2004. Aanvankelijk startte het bedrijf met containervervoer tussen Frankrijk en Zeebrugge. Vandaag doet VM-TRANS voornamelijk vervoer van goederen in containers van bedrijven in de Benelux en Frankrijk, naar de havens van Antwerpen en Zeebrugge.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo