Eén Iveco Stralis 480pk voor VM-TRANS

IVECO dealer MAENHOUT heeft onlangs een  Iveco Stralis AS440S48T/P afgeleverd aan VM-Trans te Wingene. Deze realisatie is tot stand gekomen door de goede samenwerking met SCT-MARRO uit Wingene die de specifieke gevraagde aanpassingen van de klant hebben gerealiseerd. Deze Iveco Stralis is de eerste Iveco die aangekocht werd door Marijn Vanhaelemeersch, zaakvoerder van VM-TRANS. De Stralis komt terecht in een vloot van voertuigen, die hoofdzakelijk worden ingezet voor nationaal & internationaal containertransport. BVBA VM-Trans werd opgericht in 2004. Aanvankelijk startte het bedrijf met containervervoer tussen Frankrijk en Zeebrugge. Vandaag doet VM-TRANS voornamelijk vervoer van goederen in containers van bedrijven in de Benelux en Frankrijk, naar de havens van Antwerpen en Zeebrugge.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo