Gebrüder Weiss neemt Deutsche Transport Compagnie over

De Oostenrijkse logistieker Gebrüder Weiss laat weten het Duitse bedrijf Deutsche Transport Compagnie te hebben overgenomen dat in het zuidoosten van Duitsland 240 mensen tewerkstelt. Dit nieuwe dochterbedrijf van Gebrüder Weiss heeft vestigingen in Neurenberg, Loßburg en Lüdenscheid en brengt een aanzienlijke uitbreiding van het netwerk van Gebrüder Weiss in het zuiden van Duitsland met zich mee (tenminste, als de mededingingsautoriteiten de overname niet blokkeren). DTC was al met Gebrüder Weiss verbonden in het kader van het net System Alliance Europe.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo