H. Essers organiseert jobdagen

H.Essers zoekt vóór de zomer 100 nieuwe medewerkers voor de regio Limburg. Om die te vinden, organiseert de logistieke dienstverlener twee jobdagen op zaterdag 1 en vrijdag 14/4. De eerste jobdag focust op werkzoekenden met werkervaring (bedienden, arbeiders, chauffeurs), die op 1 april welkom zijn van 9.00 tot 12.00 uur voor een jobmarkt en een bedrijfsbezoek op de site. Twee weken later volgt er een tweede jobdate voor de pas afgestudeerden. Beide jobdates vinden plaats bij H. Essers in Genk. De Limburgse firma zoekt management profielen op vlak van IT, Operations, Engineering en Business Development, maar ook vrachtwagenchauffeurs en warehouse operators en ploegbazen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo