Waberer’s heeft Battice (al) verlaten

De komst van de Hongaarse transporteur op een site die het van Jost Group in Battice huurde, ging met veel tromgeroffel gepaard. Maar toen Waberer’s zijn vaste vestiging in België opzegde, gebeurde dat in alle discretie. Te veel controles, waarschijnlijk… De gemeente Herve maakte zich namelijk zorgen over de levensomstandigheden van de chauffeurs die een deel van hun weekend in Battice doorbrachten. In een brief gericht aan de burgemeester van Herve, Pierre-Yves Jeholet, legt de directeur-generaal uit waarom hij zich terugtrekt en vertelt hij dat hij al het mogelijke heeft gedaan om de regels te respecteren en een antwoord voor alle vastgestelde problemen te zoeken. Tot slot erkent hij dat hij er niet in is geslaagd een oplossing te vinden die alle partijen tevreden stelt en bevestigt hij zijn beslissing om zich uit de vestiging in Battice terug te trekken.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo