Haesaerts Intermodal hernieuwt zijn SQAS-certificaat

Het bedrijf Haesaerts Intermodal in Breendonk beschikt nu al 20 jaar over het SQAS Transport-kwaliteitslabel dat door de CEFIC wordt toegekend. En de firma heeft dit certificaat nog maar eens kunnen hernieuwen, met een score van meer dan 96%. Het bedrijf verkreeg het certificaat na een evaluatie van nieuwe procedures die zijn ingevoerd via de versie 2015 van de CEFIC-richtlijnen (de Europese raad voor de chemische industrie). “Met een score die ver boven het Europese gemiddelde ligt, bevestigen we onze leiderspositie in de sector op het vlak van kwaliteit en veiligheid”, vertelt de CEO Luc Haesaerts verheugd.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo