Noel Essers gaat met pensioen!

Noel Essers werd gisteravond bekroond met de prijs van Transport Persoonlijkheid van de kwarteeuw. In zijn toespraak heeft hij aangekondigd dat hij met pensioen gaat en dat hij zijn bedrijven overdraagt aan zijn twee dochters Ann en Hilde Essers. “Ik ben ondertussen 73 jaar. Nadat onze pa het bedrijf 89 jaar geleden heeft opgericht, hebben mijn broer en ik het bedrijf overgenomen in de jaren ’60. Na verloop van tijd heeft mijn broer iets anders gekozen, en was ik er alleen. Het is te zeggen, meer en meer kreeg ik ondersteuning van mijn twee dochters. Ann ontfermt zich over de vastgoedvennootschap, en Hilde is marketing- en communicatie manager van onze logistieke poot. Zij krijgen van mij alle vertrouwen!” heeft Noel Essers gezegd.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo