Proximus bestelt 310 Sprinters bij Mercedes

Mercedes-Benz heeft de tender voor Welder Light & Heavy  voertuigen van Proximus binnengehaald. Concreet betekent dit dat het merk met de ster straks 310 Sprinters – 215 x Sprinters 316 CDI en 95 Sprinters 519 CDI – mag leveren aan de Belgische Telecom provider. Deze deal past in een totale raamtender van in totaal meer dan 800 voertuigen, die daarmee de grootste aanbesteding is in België. Met de toekenning van de gunning voor het totaalpakket lasvoertuigen aan Mercedes-Benz, bevestigt Proximus haar vertrouwen in het merk met de ster. De samenwerking tussen beide partijen startte in 2009. Niet alleen de Sprinter – icoon in het segment van de zware bestelwagens – kon bekoren, het volledige zogenaamde ‘downstream’ aanbod paste volledig binnen de criteria van de tender. Zo worden alle voertuigen gefinancierd via Mercedes-Benz Financial Services, zijn ze vergezeld van een serviceprogramma ‘Complete’ – dekking van alle onderhouds- en herstellingswerken, inclusief vervanging van slijtage-onderdelen – en neemt Used1 de buy-back voor zijn rekening. Deze aanpak staat meteen garant voor een gunstige Total Cost Ownership. Het contract tussen beide partijen werd in januari 2017 getekend en de eerste leveringen zijn gepland voor maart 2017. De vervanging van de bestaande vloot wordt gespreid over twaalf maanden. Opbouwer van dienst is ACT uit Kortenberg.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo