Schmitz Cargobull betreedt nu ook de markt vanaf 3,5 ton

Schmitz Cargobull heeft zopas aangekondigd dat het ook opbouwkasten  zal produceren voor wagens tussen 3,5 en 6 ton. VAN BODIES – de naam van hun nieuwste product – geeft de marktleider de kans om specifieker in te zetten op last mile leveringen. Het Duitse bedrijf zal zijn 125ste verjaardag dus vieren met een gloednieuw product.  Dat de markt van lichte bedrijfsvoertuigen in een stroomversnelling zit, is Schmitz Cargobull niet ontgaan. E-commerce blijft groeien, en dus is de nood aan opbouwkasten voor bestelwagens steeds groter. En dat is ook precies de reden waarom Schmitz Cargobull nu resoluut inzet op deze markt. Concreet zullen de VAN BODIES geproduceerd worden op de site in Berlijn. Een pakket beschikt over 7 onderdelen (waaronder de vier sandwichpanelen). Zo’n pakket kan al binnen de 14 dagen geleverd worden. De installatie ervan neemt ongeveer twee uur tijd in beslag. Schmitz Cargobull beschikt met zijn 1.300 Europese dealer over een gigantisch netwerk.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo