Thermo King introduceert nieuwe B-100 30 koelunit zonder uitstoot

Thermo King heeft haar B-Serie koelunit verbeterd. De nieuwe B-100 30 unit voor kleine vrachtwagens en bestelbusjes bevat een nieuwe elektrische verwarmingsoptie met hetzelfde formaat.

De elektrische units uit de B-serie gerereren geen uitstoot omdat ze door de accu van het voertuig van stroom worden voorzien. Ze zijn compatibel met voertuigen die zijn uitgerust met een aircosysteem en het is niet nodig om een aandrijfset te gebruiken. Doordat er geen dieselmotor in zit, kunnen de transporteurs zich begeven  in zones waar beperkingen gelden voor uitstoot. De nieuwe B-100 30 unit bevat een extra elektrische verwarmingsoptie en biedt continue elektrische koeling- en verwarmingscapaciteiten. Verwarmingscapaciteit werkt onafhankelijk van de voertuigmotor en de omgevingstemperatuur.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo