Verkooijen wint award van Voka Kempen Noord

Logistiek dienstverlener Verkooijen (Hoogstraten), die dit jaar zijn 40ste verjaardag viert, won net de LON-award Voka Kempen Noord en dingt zo ook mee naar de Prijs Ondernemen 2017.   De LON-awards van Voka Kempen gaan naar ondernemingen die al jarenlang onafgebroken bijdragen aan de welvaart en het welzijn van de regio.”Deze award komt voor ons echt als een verrassing”, vertelt directeur-eigenaar Miranda Verkooijen. “Als logistiek dienstverlener hadden wij nooit gedacht gekozen te worden. Eigenlijk vinden wij het heel normaal wat we doen en zoals we het doen.  Maar natuurlijk zijn we heel blij en fier met deze erkenning. We vieren dit jaar ons veertigjarig bestaan – mijn ouders hebben het bedrijf opgericht in 1977 – en deze award geeft dat moment nog meer glans. We zullen er dan ook alles aan doen om onze regio goed te vertegenwoordigen. Hopelijk kunnen we de Prijs Ondernemen 2017 meenemen naar de Noorderkempen.”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo