Yusen Logistics levert internationale CO₂ neutrale supply chain oplossing voor Neue Halberg-guss

De logistieke oplossing die Yusen Logistics biedt, bestaat uit het afhalen van de goederen bij de NHG fabriek in Saarbrücken, opslag and container build, het transport naar de haven en zeevracht naar de Verenigde Staten. Yusen Logistics biedt vervolgens een totale supply chain in de Verenigde Staten, met opslag in Cincinnati en vervolgtransport naar de fabriek. Yusen Logistics verzorgt ook alle export en import douanefomaliteiten in zowel Duitsland als de Verenigde Staten. Deze oplossing is gebaseerd op transport per trein en over zee, waarvan slechts 50km van de totale afstand per wegtransport wordt afgelegd. Met deze innovatieve, maar robuuste supply chain biedt Yusen Logistics een CO₂ neutrale oplossing. Als deel van de oplossing, is er een significante investering gedaan in herbruikbare plastic pallets, en de retourzendingen hiervan naar NHG in Duitsland vormen een belangrijk element van de oplossing.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo